Färja från Åbo till Stockholm

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar dagligen
    10 tim 35 min
    Få pris
  • 1 korsningar dagligen
    9 tim 55 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Åbo till Stockholm-linjen går mellan Finland och Sverige och trafikeras för tillfället av Tallink Silja och Viking Line. Förutom att jämföra priser och tider för Åbo till Stockholm, visar vi även resultat för Helsingfors till Stockholm och Nådendal till Kapellskär för att hjälpa dig att komma från Finland till Sverige på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Åbo Stockholm rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Åbo Stockholm färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Åbo Stockholm färjebiljetterna.

Billiga Åbo till Stockholm priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Åbo Stockholm färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Åbo Stockholm färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Åbo Stockholm färjor online med AFerry idag.