Färja från Aegiali till Piraeus

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 3 korsningar varje vecka
    8 tim 5 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Aegiali till Piraeus-linjen går mellan Kykladerna och Grekland och trafikeras för tillfället av Blue Star Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Aegiali till Piraeus, visar vi även resultat för Katapola till Piraeus för att hjälpa dig att komma från Kykladerna till Grekland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Aegiali Piraeus rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Aegiali Piraeus färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Aegiali Piraeus färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Aegiali Piraeus färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Aegiali Piraeus färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Aegiali Piraeus färjor online med AFerry idag.