Affiliateprogram

Karta

Hämta prisuppgift

Gå med som medlem i världens största distributionsnätverk för färja online och börja tjäna pengar från din webbsajt snabbt och lätt genom att ge dina kunder ett starkt bokningssystem för färja online.

Vad erbjuder vi?

AFerry.se har en unik lösning för att boka färja online med tillgång till över 50 europeiska färjerederier i realtid och direkt bekräftelse genom e-mail. Större resesajter kan dra nytta av att använda vår möjlighet att söka efter biljettpriser för färja online och jämföra flera priser på en gång.

Vi kan också boka hotell och Disneylandhotell på samma sätt genom färjeaffiliatesystemet. Kunder kan söka mer än 30 000 europeiska hotell, boka online och skapa ett hotell och färjepaket som fungerar och få bekräftelse direkt genom e-mail.

Hur blir jag AFerry.se affiliate och kan tjäna pengar genom min sajt?

Om du är reseagent online eller har en sajt för specialresor som vill få provision genom att sälja europeiska färjebiljetter eller hotell Kontakta Oss nu för mer information och börja tjäna pengar genom din sajt idag!

Hur fungerar det?

Vi kan ge dig en miniboknigsfunktion som kan placeras var som helst på din sajt. Vi kan också ge dig en unik möjlighet med varumärken helt gratis för större resesajter eller sajter som väntas ge en stor mängd bokningar.

Ferry booking interface - branded example Ferry travel confirmation screen - branded example Ferry booking confirmation and payment screen - branded example

Det kostar absolut ingenting i affiliateprogrammet och AFerry.se kommer att installera en unik bokningsfunktion och inkludera ett kontrakt med villkor (om det önskas) via e-mail. AFerry.se tillhandahåller en URL för att logga in och en URL där du kan visa dagliga bokningsstatistiker och varje månad skickas ett utdrag som visar bokningarna på din sajt. Alla provisioner betalas direkt till ditt konto varje månad.

Vad är provisionen?

AFerry.se ger mycket konkurrenskraftiga provisioner tillsammans med den mest avancerade teknologin för att boka färja och anpassade färjeaffiliateprogram på Internet. Som standard ger vi en bokningsfunktion till alla våra affiliates där provisionen delas. Kontakta Oss för mer information om våra konkurrenskraftiga provisioner och affiliatesystem och bli en partner på Internets favoritfärjewebbsajt.