Ajaccio färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Ajaccio Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Ajaccio med AFerry. Färjor till Ajaccio, i Korsika, är tillgängliga från Frankrike och Sardinien. Du kan ta en färja till Ajaccio från 4 färja hamnar:

  • Marseille
  • Nice
  • Porto Torres
  • Toulon

Ajaccio Färjebolag

Färjor till och från Ajaccio och trafikeras för tillfället av Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries och La Meridionale. Eftersom 3 färjebolag verkar in och ut ur Ajaccio, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Ajaccio, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Ajaccio färjor med Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries och La Meridionale är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Ajaccio blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Ajaccio färjehamn Boka alla ledande Ajaccio-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Ajaccio-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Ajaccio-färjebiljetterna.

  • Ajaccio färja
  • Ajaccio färja
  • Ajaccio färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Ajaccio-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Ajaccio-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enAjaccio färja online med AFerry.se idag.

Ajaccio Karta

Visa karta

Port Address

La Meridionale

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio, Corsica

Corsica-Sardinia Ferries

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio,

Corsica Linea

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio, Corsica