Färja från Ajaccio till Marseille

Karta

Hämta prisuppgift

  • 7 korsningar varje vecka
    12 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Ajaccio till Marseille-linjen går mellan Korsika och Frankrike och trafikeras för tillfället av Corsica Linea och La Meridionale. Förutom att jämföra priser och tider för Ajaccio till Marseille, visar vi även resultat för Ajaccio till Nice och Ajaccio till Toulon för att hjälpa dig att komma från Korsika till Frankrike på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Ajaccio Marseille rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Ajaccio Marseille färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Ajaccio Marseille färjebiljetterna.

Billiga Ajaccio till Marseille priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Ajaccio Marseille färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Ajaccio Marseille färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Ajaccio Marseille färjor online med AFerry idag.