Färja från Ajaccio till Porto Torres

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • sällan korsningar
    4 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Ajaccio till Porto Torres-linjen går mellan Korsika och Sardinien och trafikeras för tillfället av Corsica Linea och Corsica-Sardinia Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Ajaccio till Porto Torres, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Korsika till Sardinien på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Bonifacio till Santa Teresa di Gallura
  • Porto Vecchio till Golfo Aranci
  • Porto Vecchio till Porto Torres
  • Propriano till Porto Torres

Boka alla ledande Ajaccio Porto Torres rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Ajaccio Porto Torres färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Ajaccio Porto Torres färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Ajaccio Porto Torres färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Ajaccio Porto Torres färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Ajaccio Porto Torres färjor online med AFerry idag.