Färja från Algeciras till Ceuta

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

 • 3 korsningar dagligen
  1 tim 10 min
  Få pris
 • 3 korsningar dagligen
  1 tim
  Få pris
 • 6 korsningar dagligen
  1 tim
  Få pris

Alternativa Färdvägar

Algeciras till Ceuta är en intern resa i Spanien och drivs av Balearia, FRS och Trasmediterranea. Förutom att jämföra priser och tider för Algeciras till Ceuta, visar vi även resultat för Tarifa till Tanger Ville för att hjälpa dig att komma runt Spanien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Algeciras Ceuta rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Algeciras Ceuta färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Algeciras Ceuta färjebiljetterna.

Billiga Algeciras till Ceuta priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Algeciras Ceuta färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Algeciras Ceuta färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Algeciras Ceuta färjor online med AFerry idag.