Färja från Algeciras till Tanger Med

Karta

Hämta prisuppgift

 • 7 korsningar dagligen
  30 min
 • 6 korsningar dagligen
  30 min
 • 4 korsningar dagligen
  1 tim 30 min
 • 3 korsningar dagligen
  2 tim 30 min
 • 4 korsningar dagligen
  3 tim 29 min

Alternativa Färdvägar

Algeciras till Tanger Med-linjen går mellan Spanien och Marocko och trafikeras för tillfället av 5 rederier - AML, Balearia, FRS, Inter Shipping och Trasmediterranea. Förutom att jämföra priser och tider för Algeciras till Tanger Med, visar vi även resultat för Algeciras till Ceuta och Tarifa till Tanger Ville för att hjälpa dig att komma från Spanien till Marocko på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Algeciras Tanger Med rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Algeciras Tanger Med färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Algeciras Tanger Med färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Algeciras Tanger Med färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Algeciras Tanger Med färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Algeciras Tanger Med färjor online med AFerry idag.