Färja till Amalfi

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Amalfi Rutter

  • Capri till Amalfi / Amalfi till Capri
    1 korsningar dagligen
    1 tim

Boka färjor till Amalfi med AFerry. Inrikes tjänster i Italien är tillgängliga från Amalfi till Positano och Salerno.

Amalfi Färjebolag

Färjor till och från Amalfi och trafikeras för tillfället av Travelmar. När du letar efter en färja till Amalfi, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Amalfi färjor med Travelmar är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Amalfi blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Amalfi rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Amalfi färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Amalfi färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Färjor till Amalfi
  • Färjor till Amalfi
  • Färjor till Amalfi

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Amalfi färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Amalfi färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Amalfi färjor online med AFerry idag.

Amalfi Karta

Visa karta

Port Address

Navlib

Amalfi, Amalfi Coast, Italy

Travelmar

Molo Pennello, , 84011 Amalfi SA, Italy