Färja från Amsterdam IJmuiden till Newcastle

Karta

Hämta prisuppgift

  • 6 korsningar varje vecka
    16 tim 45 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Amsterdam IJmuiden till Newcastle-linjen går mellan Holland och England och trafikeras för tillfället av DFDS. Förutom att jämföra priser och tider för Amsterdam IJmuiden till Newcastle, visar vi även resultat för Rotterdam Europoort till Hull och Zeebrugge till Hull för att hjälpa dig att komma från Holland till England på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Amsterdam IJmuiden Newcastle rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Amsterdam IJmuiden Newcastle färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Amsterdam IJmuiden Newcastle färjebiljetterna.

Billiga Amsterdam IJmuiden till Newcastle priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Amsterdam IJmuiden Newcastle färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Amsterdam IJmuiden Newcastle färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Amsterdam IJmuiden Newcastle färjor online med AFerry idag.