Färja från Ancona till Durres

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 3 korsningar varje vecka
    15 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Ancona till Durres-linjen går mellan Italien och Albánia och trafikeras för tillfället av Adria Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Ancona till Durres, visar vi även resultat för Bari till Durres, Brindisi till Saranda och Brindisi till Vlore för att hjälpa dig att komma från Italien till Albánia på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Ancona Durres rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Ancona Durres färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Ancona Durres färjebiljetterna.

Billiga Ancona till Durres priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Ancona Durres färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Ancona Durres färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Ancona Durres färjor online med AFerry idag.