Färja till Aomori

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Specialerbjudanden

Boka färjor till Aomori med AFerry. Inrikes tjänster i Japan är tillgängliga från Aomori till Hakodate.

Aomori Färjebolag

Färjor till och från Aomori och trafikeras för tillfället av Tsugaru Kaikyo Ferry. När du letar efter en färja till Aomori, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Aomori färjor med Tsugaru Kaikyo Ferry är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Aomori blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Aomori rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Aomori färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Aomori färjebiljetterna.

  • Färjor till Aomori
  • Färjor till Aomori
  • Färjor till Aomori

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Aomori färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Aomori färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Aomori färjor online med AFerry idag.

Aomori Karta

Visa karta

Port Address

Tsugaru Kaikyo Ferry

Aomori ferry terminal, 038-0002 Aomori-ken, Aomori-shi, Okidate 2-12-1, Japan