Arbatax färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Arbatax Rutter

Boka färjor till Arbatax med AFerry. Du kan använda Arbatax för att ta färjor runt Sardinien och även till Italien. Inrikes tjänster i Sardinien är tillgängliga från Arbatax till Cagliari medan färjor från Sardinien seglar till Civitavecchia och Genua.

Arbatax Färjebolag

Färjor till och från Arbatax och trafikeras för tillfället av Tirrenia di Navigazione. När du letar efter en färja till Arbatax, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Arbatax färjor med Tirrenia di Navigazione är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Arbatax blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Arbatax färjehamn Boka alla ledande Arbatax-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Arbatax-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Arbatax-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Arbatax färja
  • Arbatax färja
  • Arbatax färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Arbatax-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Arbatax-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enArbatax färja online med AFerry.se idag.

Arbatax Karta

Visa karta

Port Address

Tirrenia di Navigazione

Piazzale Scogli Rossi, I 08041 Arbatax, Sardinia