Atlas Kompas

Atlas Kompas
Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka en Atlas Kompas färja snabbt och lätt online med AFerry. Atlas Kompas bedriver linjetrafik mellan olika hamnar i Italien och Kroátia. Den här sidan innehåller information om att boka Atlas Kompas -färdvägar, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Atlas Kompas -färjebiljetterna. Boka billiga Atlas Kompas färjor till Porec, Pula, Rovinj, Umag och Venedig. Vi jämför Atlas Kompas med Commodore Cruises, Gomo Viaggi, Trieste Lines och Venezia i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Hur man bokar Jämför priser mellan alla färjeöverfarter med Atlas Kompas med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Atlas Kompas färja genom att använda enheten "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enAtlas Kompas färja online med AFerry idag.

Översikt

Incheckningsinformation

Check-in är minst 30 minutter förut åvgang för alla passagerare

Rutter:
8
Kortaste korsningen:
Rovinj - Venice
2 tim 45 min
Mest populära rutten:

Atlas Kompas Rutter

Specialerbjudanden

  • Jämför och boka Atlas Kompas biljetter till Pula, Porec, Rovinj och andra med AFerry!
  • Jämför och boka Atlas Kompas biljetter till Pula, Porec, Rovinj och andra med AFerry!

Video

Atlas Kompas YouTube Video