Färja från Barcelona till Civitavecchia

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 6 korsningar varje vecka
    20 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Barcelona till Civitavecchia-linjen går mellan Spanien och Italien och trafikeras för tillfället av Grimaldi Lines. Förutom att jämföra priser och tider för Barcelona till Civitavecchia, visar vi även resultat för Barcelona till Genua och Barcelona till Savona för att hjälpa dig att komma från Spanien till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Barcelona Civitavecchia rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Barcelona Civitavecchia färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Barcelona Civitavecchia färjebiljetterna.

Billiga Barcelona till Civitavecchia priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Barcelona Civitavecchia färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Barcelona Civitavecchia färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Barcelona Civitavecchia färjor online med AFerry idag.