Färja från Barcelona till Palma

Karta

Hämta prisuppgift

  • 3 korsningar dagligen
    7 tim 30 min
  • 6 korsningar varje vecka
    7 tim 30 min

Barcelona till Palma-linjen går mellan Spanien och Balearics och trafikeras för tillfället av Balearia och Trasmediterranea. Förutom att jämföra priser och tider för Barcelona till Palma, visar vi även resultat för Denia till Palma, Gandia till Palma och Valencia till Palma för att hjälpa dig att komma från Spanien till Balearics på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Barcelona Palma rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Barcelona Palma färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Barcelona Palma färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Barcelona Palma färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Barcelona Palma färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Barcelona Palma färjor online med AFerry idag.