Färja från Barcelona till Savona

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar varje vecka
    20 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Barcelona till Savona-linjen går mellan Spanien och Italien och trafikeras för tillfället av Grimaldi Lines. Förutom att jämföra priser och tider för Barcelona till Savona, visar vi även resultat för Barcelona till Civitavecchia och Barcelona till Genua för att hjälpa dig att komma från Spanien till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Barcelona Savona rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Barcelona Savona färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Barcelona Savona färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Barcelona Savona färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Barcelona Savona färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Barcelona Savona färjor online med AFerry idag.