Färja från Bari till Durres

Karta

Hämta prisuppgift

 • 7 korsningar varje vecka
  7 tim
  Få pris
 • 7 korsningar varje vecka
  8 tim 45 min
  Få pris
 • 7 korsningar varje vecka
  9 tim
  Få pris

Alternativa Färdvägar

Bari till Durres-linjen går mellan Italien och Albánia och trafikeras för tillfället av Adria Ferries, Grandi Navi Veloci och Ventouris Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Bari till Durres, visar vi även resultat för Ancona till Durres, Brindisi till Saranda och Brindisi till Vlore för att hjälpa dig att komma från Italien till Albánia på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Bari Durres rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Bari Durres färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Bari Durres färjebiljetterna.

Billiga Bari till Durres priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Bari Durres färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Bari Durres färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Bari Durres färjor online med AFerry idag.