Färja från Bastia till Genua

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar dagligen
    5 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Bastia till Genua-linjen går mellan Korsika och Italien och trafikeras för tillfället av Moby Lines. Förutom att jämföra priser och tider för Bastia till Genua, visar vi även resultat för Bastia till Livorno, Bastia till Savona och Porto Vecchio till Piombino för att hjälpa dig att komma från Korsika till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Bastia Genua rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Bastia Genua färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Bastia Genua färjebiljetterna.

Billiga Bastia till Genua priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Bastia Genua färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Bastia Genua färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Bastia Genua färjor online med AFerry idag.