Färja från Bastia till Livorno

Karta

Hämta prisuppgift

  • 7 korsningar varje vecka
    4 tim
  • 1 korsningar dagligen
    4 tim 5 min

Alternativa Färdvägar

Bastia till Livorno-linjen går mellan Korsika och Italien och trafikeras för tillfället av Corsica-Sardinia Ferries och Moby Lines. Förutom att jämföra priser och tider för Bastia till Livorno, visar vi även resultat för Bastia till Genua, Bastia till Savona och Porto Vecchio till Piombino för att hjälpa dig att komma från Korsika till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Bastia Livorno rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Bastia Livorno färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Bastia Livorno färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Bastia Livorno färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Bastia Livorno färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Bastia Livorno färjor online med AFerry idag.