Färja från Bastia till Marseille

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 7 korsningar varje vecka
    11 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Bastia till Marseille-linjen går mellan Korsika och Frankrike och trafikeras för tillfället av Corsica Linea och La Meridionale. Förutom att jämföra priser och tider för Bastia till Marseille, visar vi även resultat för Bastia till Nice och Bastia till Toulon för att hjälpa dig att komma från Korsika till Frankrike på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Bastia Marseille rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Bastia Marseille färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Bastia Marseille färjebiljetterna.

Billiga Bastia till Marseille priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Bastia Marseille färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Bastia Marseille färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Bastia Marseille färjor online med AFerry idag.