Färja från Bastia till Marseille

Karta

Hämta prisuppgift

  • 7 korsningar varje vecka
    12 tim

Alternativa Färdvägar

Bastia till Marseille-linjen går mellan Korsika och Frankrike och trafikeras för tillfället av Corsica Linea och La Meridionale. Förutom att jämföra priser och tider för Bastia till Marseille, visar vi även resultat för Bastia till Nice och Bastia till Toulon för att hjälpa dig att komma från Korsika till Frankrike på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Bastia Marseille rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Bastia Marseille färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Bastia Marseille färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Bastia Marseille färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Bastia Marseille färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Bastia Marseille färjor online med AFerry idag.