Färja från Bastia till Nice

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar varje vecka
    5 tim 15 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Bastia till Nice-linjen går mellan Korsika och Frankrike och trafikeras för tillfället av Corsica-Sardinia Ferries och Moby Lines. Förutom att jämföra priser och tider för Bastia till Nice, visar vi även resultat för Bastia till Marseille och Bastia till Toulon för att hjälpa dig att komma från Korsika till Frankrike på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Bastia Nice rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Bastia Nice färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Bastia Nice färjebiljetterna.

Billiga Bastia till Nice priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Bastia Nice färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Bastia Nice färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Bastia Nice färjor online med AFerry idag.