Färja från Bastia till Savona

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 5 korsningar varje vecka
    4 tim 52 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Bastia till Savona-linjen går mellan Korsika och Italien och trafikeras för tillfället av Corsica-Sardinia Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Bastia till Savona, visar vi även resultat för Bastia till Genua, Bastia till Livorno och Porto Vecchio till Piombino för att hjälpa dig att komma från Korsika till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Bastia Savona rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Bastia Savona färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Bastia Savona färjebiljetterna.

Billiga Bastia till Savona priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Bastia Savona färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Bastia Savona färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Bastia Savona färjor online med AFerry idag.