Färja från Belfast till Cairnryan

  • Färja från Belfast till Cairnryan
    Färja från Belfast till Cairnryan

Boka från Belfast till Cairnryan med AFerry

  • 5 korsningar dagligen
    2 tim 22 min
    Sök

Belfast till Cairnryan-linjen går mellan Nordirland och Skottland och trafikeras för tillfället av Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Belfast till Cairnryan, visar vi även resultat för Belfast till Liverpool Birkenhead och Larne till Cairnryan för att hjälpa dig att komma från Nordirland till Skottland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Det genomsnittliga priset våra kunder hittat för Belfast till Cairnryan nyligen är kr3 332.

Boka alla ledande Belfast Cairnryan rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Belfast Cairnryan färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Belfast Cairnryan färjebiljetterna.

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Belfast Cairnryan färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Belfast Cairnryan färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Belfast Cairnryan färjor online med AFerry idag.

Registrera dig för att få erbjudanden

Få vårt nyhetsbrev och aldrig missar en färja affär!

Alternativa Färdvägar