Belfast färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka färjor till Belfast med AFerry. Färjor till Belfast, i Nordirland, är tillgängliga från England, Isle of Man och Skottland. Du kan ta en färja till Belfast från Birkenhead, Cairnryan och Douglas.

Belfast Färjebolag

Färjor till och från Belfast och trafikeras för tillfället av Isle of Man Steam Packet och Stena Line. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Belfast, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Belfast, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Belfast färjor med Isle of Man Steam Packet och Stena Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Belfast blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Belfast färjehamn Boka alla ledande Belfast-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Belfast-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Belfast-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Cairnryan - Belfast
(Stena Line)
1 766 Skr
  • Bokat: 2020 geassemánnu 27, lávvardat
  • Res: 2020 borgemánnu 9, sotnabeaivi (Enkel)
  • Bil + 1
Liverpool Birkenhead - Belfast
(Stena Line)
2 078 Skr
  • Bokat: 2020 suoidnemánnu 4, lávvardat
  • Res: 2020 borgemánnu 5, gaskavahkku (Enkel)
  • Bil + 1

Specialerbjudanden

  • Belfast färja
  • Belfast färja
  • Belfast färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Belfast-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Belfast-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enBelfast färja online med AFerry.se idag.

Belfast Karta

Visa karta

Port Address

Isle of Man Steam Packet

Isle of Man Steam Packet Company Terminal, Albert Quay, Belfast., BT3 9SS, Northern Ireland

Stena Line

Victoria Terminal 2, West Bank Road, Belfast, BT3 9JL, Northern Ireland