Färja från Belfast till Liverpool Birkenhead

Karta

Hämta prisuppgift

  • 1 korsningar dagligen
    7 tim

Alternativa Färdvägar

Belfast till Liverpool Birkenhead-linjen går mellan Nordirland och England och trafikeras för tillfället av Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Belfast till Liverpool Birkenhead, visar vi även resultat för Belfast till Cairnryan och Larne till Cairnryan för att hjälpa dig att komma från Nordirland till England på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Belfast Liverpool Birkenhead rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Belfast Liverpool Birkenhead färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Belfast Liverpool Birkenhead färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Belfast Liverpool Birkenhead färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Belfast Liverpool Birkenhead färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Belfast Liverpool Birkenhead färjor online med AFerry idag.