Färja från Bergen till Hirtshals

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 7 korsningar varje vecka
    18 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Bergen till Hirtshals-linjen går mellan Norge och Danmark och trafikeras för tillfället av Fjord Line. Förutom att jämföra priser och tider för Bergen till Hirtshals, visar vi även resultat för 5 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Norge till Danmark på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Kristiansand till Hirtshals
  • Langesund till Hirtshals
  • Larvik till Hirtshals
  • Oslo till Frederikshavn
  • Stavanger till Hirtshals

Boka alla ledande Bergen Hirtshals rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Bergen Hirtshals färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Bergen Hirtshals färjebiljetterna.

Billiga Bergen till Hirtshals priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Bergen Hirtshals färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Bergen Hirtshals färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Bergen Hirtshals färjor online med AFerry idag.