Birkenhead färja

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Specialerbjudanden

Boka färjor till Birkenhead med AFerry. Färjor till Birkenhead, i England, är tillgängliga från Isle of Man och Nordirland. Du kan ta en färja till Birkenhead från Belfast och Douglas.

Birkenhead Färjebolag

Färjor till och från Birkenhead och trafikeras för tillfället av Isle of Man Steam Packet och Stena Line. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Birkenhead, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Birkenhead, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Birkenhead färjor med Isle of Man Steam Packet och Stena Line är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Birkenhead blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Birkenhead färjehamn Boka alla ledande Birkenhead-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Birkenhead-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Birkenhead-färjebiljetterna.

  • Birkenhead färja
  • Birkenhead färja
  • Birkenhead färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Birkenhead-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Birkenhead-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enBirkenhead färja online med AFerry.se idag.

Birkenhead Karta

Visa karta

Port Address

Isle of Man Steam Packet

12 Quays Terminal, Tower Road, Birkenhead, Wirrall, CH41 1FE, England