Bluebridge

Bluebridge
Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka en Bluebridge färja snabbt och lätt online med AFerry. Bluebridge bedriver linjetrafik mellan olika hamnar i Nya Zeeland. Den här sidan innehåller information om att boka Bluebridge -färdvägar, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Bluebridge -färjebiljetterna. Boka billiga Bluebridge färjor till Picton och Wellington. Vi jämför Bluebridge med Interislander i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Hur man bokar Jämför priser mellan alla färjeöverfarter med Bluebridge med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Bluebridge färja genom att använda enheten "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enBluebridge färja online med AFerry idag.

Översikt

Incheckningsinformation

Incheckning ska ske senast 1 timme före avgång för passagerare med fordon och 45 minuter före avgång för fotgängare.

Rutter:
2
Kortaste korsningen:
Picton - Wellington
3 tim 30 min
Mest populära rutten:

Bluebridge Rutter

Specialerbjudanden

  • Jämför och boka Bluebridge biljetter till Picton och Wellington med AFerry!
  • Jämför och boka Bluebridge biljetter till Picton och Wellington med AFerry!