Bonifacio färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka färjor till Bonifacio med AFerry. Färjor till Bonifacio, i Korsika, är tillgängliga från Sardinien. Du kan ta en färja till Bonifacio från Santa Teresa Gallura.

Bonifacio Färjebolag

Färjor till och från Bonifacio och trafikeras för tillfället av Moby Lines. När du letar efter en färja till Bonifacio, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Bonifacio färjor med Moby Lines är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Bonifacio blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Bonifacio färjehamn Boka alla ledande Bonifacio-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Bonifacio-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Bonifacio-färjebiljetterna.

Senaste priserna

Rutt Pris Prisuppgifter
Santa Teresa di Gallura - Bonifacio
(Moby Lines)
1 688 Skr
  • Bokat: 2020 geassemánnu 16, maŋŋebárga
  • Res: 2020 čakčamánnu 2, gaskavahkku - 2020 čakčamánnu 9, gaskavahkku
  • Bil + 2

Specialerbjudanden

  • Bonifacio färja
  • Bonifacio färja
  • Bonifacio färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Bonifacio-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Bonifacio-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enBonifacio färja online med AFerry.se idag.

Bonifacio Karta

Visa karta

Port Address

Blu Navy

Quai Sott Portigliola, Bonifacio, Francia, 20169, Bonifacio, Corsica

Moby Lines

Gazano, Porto di Bonifacio, 20169 Bonifacio, Corsica