Färja från Brindisi till Igoumenitsa

Karta

Hämta prisuppgift

  • sällan korsningar
    2 tim 56 min
  • 1 korsningar dagligen
    7 tim 30 min

Alternativa Färdvägar

Brindisi till Igoumenitsa-linjen går mellan Italien och Grekland och trafikeras för tillfället av European Seaways och Grimaldi Lines. Förutom att jämföra priser och tider för Brindisi till Igoumenitsa, visar vi även resultat för Bari till Igoumenitsa, Bari till Patras och Brindisi till Patras för att hjälpa dig att komma från Italien till Grekland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Brindisi Igoumenitsa rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Brindisi Igoumenitsa färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Brindisi Igoumenitsa färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Brindisi Igoumenitsa färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Brindisi Igoumenitsa färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Brindisi Igoumenitsa färjor online med AFerry idag.