Färja från Brindisi till Patras

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar varje vecka
    16 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Brindisi till Patras-linjen går mellan Italien och Grekland och trafikeras för tillfället av Grimaldi Lines. Förutom att jämföra priser och tider för Brindisi till Patras, visar vi även resultat för Bari till Igoumenitsa, Bari till Patras och Brindisi till Igoumenitsa för att hjälpa dig att komma från Italien till Grekland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Brindisi Patras rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Brindisi Patras färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Brindisi Patras färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Brindisi Patras färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Brindisi Patras färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Brindisi Patras färjor online med AFerry idag.