Färja från Brindisi till Vlore

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar dagligen
    7 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Brindisi till Vlore-linjen går mellan Italien och Albánia och trafikeras för tillfället av Red Star Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Brindisi till Vlore, visar vi även resultat för Ancona till Durres, Bari till Durres och Brindisi till Saranda för att hjälpa dig att komma från Italien till Albánia på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Brindisi Vlore rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Brindisi Vlore färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Brindisi Vlore färjebiljetterna.

Billiga Brindisi till Vlore priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Brindisi Vlore färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Brindisi Vlore färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Brindisi Vlore färjor online med AFerry idag.