Färja till Buenos Aires

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Specialerbjudanden

Boka färjor till Buenos Aires med AFerry. Färjor till Buenos Aires, i Argentina, är tillgängliga från Uruguay,. Du kan ta en färja till Buenos Aires från Colonia, Montevideo och Punta del Este.

Buenos Aires Färjebolag

Färjor till och från Buenos Aires och trafikeras för tillfället av Colonia Express. När du letar efter en färja till Buenos Aires, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Buenos Aires färjor med Colonia Express är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Buenos Aires blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Buenos Aires rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Buenos Aires färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Buenos Aires färjebiljetterna.

  • Färjor till Buenos Aires
  • Färjor till Buenos Aires
  • Färjor till Buenos Aires

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Buenos Aires färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Buenos Aires färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Buenos Aires färjor online med AFerry idag.

Buenos Aires Karta

Visa karta

Port Address

Colonia Express

Puerto de Buenos Aires, Av. Don Pedro de Mendoza 330, Darsena Sur - Ribera Oeste (South Basin - West Bank), Av. Don Pedro de Mendoza 330, Argentina