Färja från Cagliari till Civitavecchia

Karta

Hämta prisuppgift

  • 4 korsningar varje vecka
    13 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Cagliari till Civitavecchia-linjen går mellan Sardinien och Italien och trafikeras för tillfället av Tirrenia di Navigazione. Förutom att jämföra priser och tider för Cagliari till Civitavecchia, visar vi även resultat för 4 andra vägar för att hjälpa dig att komma från Sardinien till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris:

  • Arbatax till Civitavecchia
  • Cagliari till Neapel
  • Olbia till Civitavecchia
  • Porto Torres till Civitavecchia

Boka alla ledande Cagliari Civitavecchia rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Cagliari Civitavecchia färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Cagliari Civitavecchia färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Cagliari Civitavecchia färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Cagliari Civitavecchia färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Cagliari Civitavecchia färjor online med AFerry idag.