Cagliari färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Cagliari Rutter

Boka färjor till Cagliari med AFerry. Färjor till Cagliari, i Sardinien, är tillgängliga från Italien och Sicilien. Du kan ta en färja till Cagliari från Civitavecchia, Neapel och Palermo.

Cagliari Färjebolag

Färjor till och från Cagliari och trafikeras för tillfället av Tirrenia di Navigazione. När du letar efter en färja till Cagliari, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Cagliari färjor med Tirrenia di Navigazione är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Cagliari blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Cagliari färjehamn Boka alla ledande Cagliari-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Cagliari-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Cagliari-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Cagliari färja
  • Cagliari färja
  • Cagliari färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Cagliari-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Cagliari-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enCagliari färja online med AFerry.se idag.

Cagliari Karta

Visa karta

Port Address

Gruppo Grendi

Loc. Porto Canale, Viale Pula, 09100 Cagliari, Sardinia, Italy

Tirrenia di Navigazione

Molo Sanità Stazione Marittima, Porto di Cagliari, 09125 Cagliari, Sardinia, Italy