Färja från Cairnryan till Belfast

  • Färja från Cairnryan till Belfast
    Färja från Cairnryan till Belfast

Boka från Cairnryan till Belfast med AFerry

  • 5 korsningar dagligen
    2 tim 15 min
    Sök

Cairnryan till Belfast-linjen går mellan Skottland och Nordirland och trafikeras för tillfället av Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Cairnryan till Belfast, visar vi även resultat för Cairnryan till Larne och Liverpool Birkenhead till Belfast för att hjälpa dig att komma från Skottland till Nordirland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Det genomsnittliga priset våra kunder hittat för Cairnryan till Belfast nyligen är kr3 274.

Boka alla ledande Cairnryan Belfast rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Cairnryan Belfast färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Cairnryan Belfast färjebiljetterna.

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Cairnryan Belfast färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Cairnryan Belfast färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Cairnryan Belfast färjor online med AFerry idag.

Registrera dig för att få erbjudanden

Få vårt nyhetsbrev och aldrig missar en färja affär!

Alternativa Färdvägar