Färja från Cairnryan till Belfast

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 5 korsningar dagligen
    2 tim 15 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Cairnryan till Belfast-linjen går mellan Skottland och Nordirland och trafikeras för tillfället av Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Cairnryan till Belfast, visar vi även resultat för Cairnryan till Larne och Liverpool Birkenhead till Belfast för att hjälpa dig att komma från Skottland till Nordirland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Cairnryan Belfast rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Cairnryan Belfast färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Cairnryan Belfast färjebiljetterna.

Billiga Cairnryan till Belfast priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Cairnryan Belfast färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Cairnryan Belfast färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Cairnryan Belfast färjor online med AFerry idag.