Färja från Cairnryan till Larne

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 5 korsningar dagligen
    2 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Cairnryan till Larne-linjen går mellan Skottland och Nordirland och trafikeras för tillfället av P&O Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Cairnryan till Larne, visar vi även resultat för Cairnryan till Belfast och Liverpool Birkenhead till Belfast för att hjälpa dig att komma från Skottland till Nordirland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Cairnryan Larne rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Cairnryan Larne färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Cairnryan Larne färjebiljetterna.

Billiga Cairnryan till Larne priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Cairnryan Larne färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Cairnryan Larne färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Cairnryan Larne färjor online med AFerry idag.