Färja från Calais till Dover

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 13 korsningar dagligen
    1 tim 30 min
    Få pris
  • 19 korsningar dagligen
    1 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Calais till Dover-linjen går mellan Frankrike och England och trafikeras för tillfället av DFDS och P&O Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Calais till Dover, visar vi även resultat för Calais till Folkestone och Dunkirk till Dover för att hjälpa dig att komma från Frankrike till England på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Calais Dover rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Calais Dover färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Calais Dover färjebiljetterna.

Billiga Calais till Dover priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Calais Dover färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Calais Dover färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Calais Dover färjor online med AFerry idag.