Camellia Line

Camellia Line
Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka en Camellia Line färja snabbt och lätt online med AFerry. Camellia Line bedriver linjetrafik mellan olika hamnar i Japan och Sydkorea. Den här sidan innehåller information om att boka Camellia Line -färdvägar, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Camellia Line -färjebiljetterna. Boka billiga Camellia Line färjor till Busan och Fukuoka. Vi jämför Camellia Line med JR Kyushu Beetle Ferry och Kobee i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Hur man bokar Jämför priser mellan alla färjeöverfarter med Camellia Line med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Camellia Line färja genom att använda enheten "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enCamellia Line färja online med AFerry idag.

Översikt

Incheckningsinformation

Incheckning är minst 2,5 timmar före avgång.

Rutter:
2
Kortaste korsningen:
Busan - Fukuoka
11 tim 30 min
Mest populära rutten:

Camellia Line Rutter

Specialerbjudanden

  • Jämför och boka Camellia Line biljetter till Fukuoka och Busan med AFerry!
  • Jämför och boka Camellia Line biljetter till Fukuoka och Busan med AFerry!

Video

Camellia Line YouTube Video