Färja till Capraia

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Capraia Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Capraia med AFerry. Inrikes tjänster i Italien är tillgängliga från Capraia till Livorno.

Capraia Färjebolag

Färjor till och från Capraia och trafikeras för tillfället av Toremar. När du letar efter en färja till Capraia, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Capraia färjor med Toremar är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Capraia blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Capraia rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Capraia färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Capraia färjebiljetterna.

  • Färjor till Capraia
  • Färjor till Capraia
  • Färjor till Capraia

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Capraia färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Capraia färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Capraia färjor online med AFerry idag.

Capraia Karta

Visa karta

Port Address

Toremar

Via Assunzione, 44 57032, Porto LI, Italy