Färja till Capri

Karta

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Capri Rutter

Specialerbjudanden

Boka färjor till Capri med AFerry. Inrikes tjänster i Italien är tillgängliga från Capri till Neapel och Sorrento.

Capri Färjebolag

Färjor till och från Capri och trafikeras för tillfället av NLG. När du letar efter en färja till Capri, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Capri färjor med NLG är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Capri blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Boka alla ledande Capri rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Capri färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Capri färjebiljetterna.

  • Färjor till Capri
  • Färjor till Capri
  • Färjor till Capri

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Capri färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Capri färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Capri färjor online med AFerry idag.

Capri Karta

Visa karta

Port Address

Navlib

Marina Grande, I. DI CAPRI, Italy