Casamicciola färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Casamicciola Rutter

Boka färjor till Casamicciola med AFerry. Inrikes tjänster i Italien är tillgängliga från Casamicciola till 4 färja hamnar:

  • Naples Molo Beverello
  • Neapel Molo Beverello
  • Pozzuoli
  • Procida

Casamicciola Färjebolag

Färjor till och från Casamicciola och trafikeras för tillfället av Medmar och SNAV. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Casamicciola, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Casamicciola, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Casamicciola färjor med Medmar och SNAV är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Casamicciola blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Casamicciola färjehamn Boka alla ledande Casamicciola-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Casamicciola-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Casamicciola-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Casamicciola färja
  • Casamicciola färja
  • Casamicciola färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Casamicciola-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Casamicciola-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enCasamicciola färja online med AFerry.se idag.

Casamicciola Karta

Visa karta

Port Address

Medmar

Piazza Marina 1, 80074 Casamicciola Terme, Ischia

SNAV

Piazza Marina 1, 80074 Casamicciola Terme, Ischia