Catania färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Catania Rutter

Boka färjor till Catania med AFerry. Färjor till Catania, i Sicilien, är tillgängliga från Italien och Malta. Du kan ta en färja till Catania från Malta, Neapel och Salerno.

Catania Färjebolag

Färjor till och från Catania och trafikeras för tillfället av 4 färjebolag:

  • Grimaldi Lines
  • Tirrenia di Navigazione
  • TTT Lines
  • Virtu Ferries

Eftersom 4 färjebolag verkar in och ut ur Catania, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Catania, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Färjor med Grimaldi Lines och andra företag som körs till och från Catania är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Catania blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Catania färjehamn Boka alla ledande Catania-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Catania-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Catania-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Catania färja
  • Catania färja
  • Catania färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Catania-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Catania-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enCatania färja online med AFerry.se idag.

Catania Karta

Visa karta

Port Address

Tirrenia di Navigazione

Molo Crispi Banchina 8 ED. EX. Doganella 95131 Catania, 95131, Italy

TTT Lines

Via Acquicella Porto, 95121 Catania CT, Italy

Virtu Ferries

Virtu Ferries Srl,Complesso Vecchia Dogana (Inside),Porto di Catania, Catania, 95131, Sicily, Italy