Färja från Catania till Valletta

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 1 korsningar varje vecka
    7 tim 15 min
    Få pris

Catania till Valletta-linjen går mellan Sicilien och Malta och trafikeras för tillfället av Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione och Virtu Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Catania till Valletta, visar vi även resultat för Pozzallo till Valletta för att hjälpa dig att komma från Sicilien till Malta på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Catania Valletta rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Catania Valletta färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Catania Valletta färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Catania Valletta färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Catania Valletta färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Catania Valletta färjor online med AFerry idag.