Färja från Cavo till Piombino

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 4 korsningar dagligen
    30 min
    Få pris
  • 4 korsningar dagligen
    20 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Cavo till Piombino-linjen går mellan Elba och Italien och trafikeras för tillfället av Moby Lines. Förutom att jämföra priser och tider för Cavo till Piombino, visar vi även resultat för Portoferraio till Piombino och Rio Marina till Piombino för att hjälpa dig att komma från Elba till Italien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Cavo Piombino rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Cavo Piombino färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Cavo Piombino färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Cavo Piombino färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Cavo Piombino färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Cavo Piombino färjor online med AFerry idag.