Färja från Cherbourg till Poole

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 7 korsningar varje vecka
    4 tim 30 min
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Cherbourg till Poole-linjen går mellan Frankrike och England och trafikeras för tillfället av Brittany Ferries. Förutom att jämföra priser och tider för Cherbourg till Poole, visar vi även resultat för Cherbourg till Portsmouth för att hjälpa dig att komma från Frankrike till England på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Cherbourg Poole rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Cherbourg Poole färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Cherbourg Poole färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Cherbourg Poole färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Cherbourg Poole färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Cherbourg Poole färjor online med AFerry idag.