Färja från Cherbourg till Rosslare

  • Färja från Cherbourg till Rosslare
    Färja från Cherbourg till Rosslare

Boka från Cherbourg till Rosslare med AFerry

  • 3 korsningar varje vecka
    17 tim
    Sök

Cherbourg till Rosslare-linjen går mellan Frankrike och Irland och trafikeras för tillfället av Irish Ferries och Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Cherbourg till Rosslare, visar vi även resultat för Cherbourg till Dublin, Roscoff till Cork och Roscoff till Rosslare för att hjälpa dig att komma från Frankrike till Irland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Det genomsnittliga priset våra kunder hittat för Cherbourg till Rosslare nyligen är kr4 777, med Irish Ferries.

Boka alla ledande Cherbourg Rosslare rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Cherbourg Rosslare färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Cherbourg Rosslare färjebiljetterna.

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Cherbourg Rosslare färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Cherbourg Rosslare färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Cherbourg Rosslare färjor online med AFerry idag.

Registrera dig för att få erbjudanden

Få vårt nyhetsbrev och aldrig missar en färja affär!

Alternativa Färdvägar