Färja från Cherbourg till Rosslare

Karta

Hämta prisuppgift

  • 3 korsningar varje vecka
    17 tim

Alternativa Färdvägar

Cherbourg till Rosslare-linjen går mellan Frankrike och Irland och trafikeras för tillfället av Irish Ferries och Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Cherbourg till Rosslare, visar vi även resultat för Cherbourg till Dublin, Roscoff till Cork och Roscoff till Rosslare för att hjälpa dig att komma från Frankrike till Irland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Cherbourg Rosslare rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Cherbourg Rosslare färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Cherbourg Rosslare färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Cherbourg Rosslare färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Cherbourg Rosslare färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Cherbourg Rosslare färjor online med AFerry idag.