Färja från Cherbourg till Rosslare

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 2 korsningar varje vecka
    17 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Cherbourg till Rosslare-linjen går mellan Frankrike och Irland och trafikeras för tillfället av Irish Ferries och Stena Line. Förutom att jämföra priser och tider för Cherbourg till Rosslare, visar vi även resultat för Cherbourg till Dublin, Roscoff till Cork och Roscoff till Rosslare för att hjälpa dig att komma från Frankrike till Irland på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Cherbourg Rosslare rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Cherbourg Rosslare färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Cherbourg Rosslare färjebiljetterna.

Billiga Cherbourg till Rosslare priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Cherbourg Rosslare färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Cherbourg Rosslare färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Cherbourg Rosslare färjor online med AFerry idag.