Ciutadella färja

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

Boka färjor till Ciutadella med AFerry. Du kan använda Ciutadella för att ta färjor runt Balearics och även till Spanien. Inrikes tjänster i Balearics är tillgängliga från Ciutadella till Alcudia medan färjor från Balearics seglar till Barcelona.

Ciutadella Färjebolag

Färjor till och från Ciutadella och trafikeras för tillfället av Balearia och Trasmediterranea. Eftersom 2 färjebolag verkar in och ut ur Ciutadella, kan jämförelse vara mycket användbar för att hjälpa dig att hitta det bästa priset vid den bästa tiden för dig. När du letar efter en färja till Ciutadella, kommer vi alltid att visa ett antal gånger endast om det är billigare förr eller senare än den tid du väljer.

Ciutadella färjor med Balearia och Trasmediterranea är kända för sin komfort och höga servicenivåer, och du kommer att känna att din semester har börjat när du går ombord. Att resa till Ciutadella blir lätt och problemfri. Börja med att göra din bokning idag, det är snabbt och enkelt.

Översikt Ciutadella färjehamn Boka alla ledande Ciutadella-rederierna snabbt och lätt online med AFerry.se. Den här sidan innehåller information om att boka Ciutadella-färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Ciutadella-färjebiljetterna.

Specialerbjudanden

  • Ciutadella färja
  • Ciutadella färja
  • Ciutadella färja

Hur man bokar

Hur man bokar Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Ciutadella-färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Ciutadella-färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka enCiutadella färja online med AFerry.se idag.

Ciutadella Karta

Visa karta

Port Address

Balearia

Muelle Comercial Ciutadella, 07760, Menorca