Färja från Civitavecchia till Barcelona

Karta

Hämta prisuppgift

Coronavirus färjeresningsråd

Observera att den information som lämnas är korrekt efter bästa kunskap när vi har fått samma information från färjeföretaget. Situationen förändras snabbt och vi kommer att försöka hålla webbplatsen uppdaterad så snart vi får uppdateringar från färjebolagen.

  • 6 korsningar varje vecka
    20 tim
    Få pris

Alternativa Färdvägar

Civitavecchia till Barcelona-linjen går mellan Italien och Spanien och trafikeras för tillfället av Grimaldi Lines. Förutom att jämföra priser och tider för Civitavecchia till Barcelona, visar vi även resultat för Genua till Barcelona och Savona till Barcelona för att hjälpa dig att komma från Italien till Spanien på bästa möjliga tid, till bästa pris.

Boka alla ledande Civitavecchia Barcelona rederierna snabbt och lätt online med AFerry. Den här sidan innehåller information om att boka Civitavecchia Barcelona färjor, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de billigaste Civitavecchia Barcelona färjebiljetterna.

Billiga Civitavecchia till Barcelona priser

För de närmaste 7 dagarna

Baserat på bokningar som reser denna vecka med bil.

Specialerbjudanden

Hur man bokar

Jämför priser mellan alla ledande hamnrederier för Civitavecchia Barcelona färja med hjälp av ovanstående funktion "Jämför pris", med aktuella priser och tillgänglighet. Eller boka en Civitavecchia Barcelona färja genom att använda funktionen "boka genom färdväg". Välj bara din färdväg och resekraven ovan, och klicka på "Sök" eller "Pris", och boka Civitavecchia Barcelona färjor online med AFerry idag.